Overnight

Discussie in 'Skirms' gestart door Joeyqvg, 22 mei 2020.

Tags:
 1. Joeyqvg

  Joeyqvg New Member

  Lid geworden:
  21 mei 2020
  Berichten:
  2
  Leuk Bevonden:
  0
  Een groepje vrienden en ik willen een keer meedoen aan een overnight skirm. Dus niet een weekend skirm waarbij je naast het veld slaapt, maar echt een skirm die smiddags/eind van de middag begint en de volgende dacht rond de middag pas weer eindigt.

  Heeft iemand enig idee of dit in Nederland of omstreken is. Als dit het geval is zou ik er graag meer over horen.
   
 2. Benniedictus

  Benniedictus Well-Known Member

  Lid geworden:
  11 mrt 2018
  Berichten:
  179
  Leuk Bevonden:
  207
  Als je zoekt op milsim zul je genoeg vinden. Dat is een skirm die 24h of langer door gaat. Het is niet dom raggen zoals op sommige velden maar met je team tactische doelen proberen te halen. Soms schiet je veel en soms niet. Een keer zelfs nog geen magazijn leeg geschoten en soms hoor je verhalen helemaal niks geschoten.

  Wat heb je er voor nodig? Afhankelijk wat je zoekt de gear. Sommige gaan hardcore met slaapzak in t veld en vaak kan je op de basis slapen. Daarnaast de wil en mentaliteit om door te gaan ook al zit het tegen, is het saai, regen etc.
  Ook is milsim meer larp gericht, doel gericht dorpelingen voor de lol afknallen kan je team in zware moeilijkheden brengen en kan je een ban + kick van t event opleveren. Afhankelijk van t event kan elke actie gevolgen hebben.

  Zijn ze in Nederland? Nee, een enkele keer maar dat is meestal invite only. Dus je zult naar t buitenland moeten, border war, berget zijn twee bekende.

  Dus ik zou milsim googlen en op dit forum zoeken. Gewoon proberen en er voor gaan!
   
  QuickFix vindt dit leuk.
 3. Joeyqvg

  Joeyqvg New Member

  Lid geworden:
  21 mei 2020
  Berichten:
  2
  Leuk Bevonden:
  0

  Hartstikke bedankt voor je antwoord. Milsim had ik inderdaad al van gehoord. Maar was benieuwd of dit ook in Nederland was of iets vergelijkbaars. Dan toch maar sparen voor het buitenland. Nogmaals bedankt.
   

Deel Deze Pagina