Een algeheel nieuw platform voor alle airsoft peeps!

Discussie in 'Projecten' gestart door nlsniper010, 11 jul 2020.

?

Zou je ook je up to date willen blijven? Je bent van harte welkom om je alvast aan te melden!

 1. Jaa, leuk! Des te meer aandacht voor airsoft in Nederland.

  66,7%
 2. Nee, zit niet op nog een pagina te wachten.

  33,3%
 1. nlsniper010

  nlsniper010 New Member

  Lid geworden:
  11 jul 2020
  Berichten:
  3
  Leuk Bevonden:
  0
  Beste leden & mede Airsofters!
  Hopelijk is het toegestaan op deze pagina om het volgende bericht te delen. Gezien Facebook adverteringen omtrent airsoft nog steeds een big issue is. Ondanks de inzet van ons alle voor deze bijzondere sport/hobby!

  Bijvoorbaat dan ook mijn excuus indien de post ongewenst is.

  Wij van airsoft-markt.nl zijn bezig met een uitgebreid platform te bouwen waarbij alle liefhebbers met een NABV lidmaatschap, voor alle aspecten welke te maken hebben met de airsoft-community in Nederlands terecht kunnen.

  We hebben niet de intentie zoals wat bij sommige mensen gezien onze naam vraagtekens oproept. Om de reeds bestaande websites die zich focussen op het aanbieden van de vraag en aanbod van advertenties evenaren of mee te concureren.

  Wij streven naar een totaal platform, waar je o.a. ook de mogelijkheid hebt om je tweede-hands airsoft artikelen aan te bieden. Maar verder ook: product-reviews, unboxing’s, de laatste ontwikkelingen, tips&trics, 3D prints bestellen en nog veel meer. Ook voor alle welwillende airsoft-ondernemingen kunnen hun steentje bijdragen.

  Ik nodig jullie dan ook allen uit om lid te worden van ook onze groep, zo houden we je up to date en heten we een ieder a.s.a.p. welkom op onze officiële website!

  Hier alvast een preview van webstie(in opbouw).

  tips en opbouwende kritiek is meer dan welkom

  alvast bedankt namens het team!

  [​IMG]
   
 2. lj.nl

  lj.nl Well-Known Member

  Lid geworden:
  9 jun 2016
  Berichten:
  116
  Leuk Bevonden:
  139
  Meer aandacht (en websites) voor airsoft in Nederland lijkt mij positief, dus succes :)

  Wel alvast een tip: zet het meteen goed op! Niet een halve website waarvan nog veel in aanbouw is of niet (goed) werkt, dan komen bezoekers niet meer terug.

  En zorg voor een goede layout die gebruiksvriendelijk is, niet om je preview af te kraken, maar als je een degelijk platform wilt starten zal er echt een goed ontwerp moeten komen (niet even snel/hobby-matig een thema aanpassen en gebruiken ;))
   
  nlsniper010 vindt dit leuk.
 3. nlsniper010

  nlsniper010 New Member

  Lid geworden:
  11 jul 2020
  Berichten:
  3
  Leuk Bevonden:
  0
  Dat dachten wij ook :cool:thanks! Nee het klopt wat je zegt ookal is er uiteraard wel met idee gespeeld om de website eerder online te zetten welke in grote lijnen af zou zijn, alleen wat je zegt als nog niet alle functies werken. Of er zijn pagina’s onder construction en niet bruikbaar haakt men af.

  Er worden continue update’s geplaatst aangaande het verloop o.a. van de bouw ervan, ook om te laten zien dat onze website echt een allround platform wordt en daarmee de scepsis die bij sommige mensen kan ontstaan door de naam dat wegneemt, door dat ook er worden continue update’s geplaatst aangaande het verloop o.a. van de bouw ervan ook om aan te laten zien dat onze website echt een allround platform wordt en daarmee de scepsis wel bij sommige mensen kan ontstaan dat ook zichtbaar is dat de site uitgebreider is. Een markt kun je zien als één optie, echter op een “echte” markt gebeurd van alles en kun je voor allerhande dingen & dienste terecht! ‍♂️




   
 4. nlsniper010

  nlsniper010 New Member

  Lid geworden:
  11 jul 2020
  Berichten:
  3
  Leuk Bevonden:
  0

Deel Deze Pagina