Verdoes Techniek Specialist op het gebied van Airsoft replica's en Vuurwapens

Discussie in '(Web)shops' gestart door chris93, 12 dec 2016.

 1. chris93

  chris93 Well-Known Member

  Lid geworden:
  26 jun 2016
  Berichten:
  604
  Leuk Bevonden:
  181
  Bij het maken van deze review voor Verdoes Techniek heb ik zowel toestemming van een moderator(Sander) Als wel toestemming van Ton Verdoes hem zelf. Mochten jullie nog vragen hebben van hoe of wat hoor ik het graag.

  Verder is Verdoes techniek erkend door de Rechtbank van Amsterdam en hebben ze officieel erkenning tot reparatie van vuurwapens/Airsoft replica's van categorie 1 tot 4.(airsoft replica's vallen binnen deze categorieen dus hij mag die repareren/ verbeteren/ onderhouden). Verder is het handig om te weten dat je bij hem terecht kan op afspraak. Mocht je een keer vrijblijvend willen langskomen dan kan dat op zaterdag van 11 tot 2 uur smiddags. Tot slot kan je hem vinden op de Asterweg 7b in Amsterdam en is hier een link naar zijn website voor verdere informatie : http://verdoes-techniek.nl/

  Nu het officiele deel voor deze review is geweest komt de review zelf.

  Zoals jullie kunnen zien staat er in de titel Vuurwapens. Wat dit hier dus doet ga ik jullie nu uitleggen.

  Oorspronkelijk is Ton Verdoes voornamelijk echte Vuurwapens aan het reparen/onderhouden maar toen ik voor het eerst op zijn website keek zag ik ook staan dat hij diverse onderdelen kan namaken. Dit sprak mij erg aan omdat ik dus een sniper had met aardig wat kuren. Kan zo een lijst maken echter daar is deze review niet voor.

  Nadat je via de telefoon of via een mailtje in contact bent geweest met Ton Verdoes kom je dus langs op zijn werkplek. Op deze werkplek wordt je met openarmen ontvangen door Ton Verdoes hem zelf. Rustig wordt je replica als hij problemen heeft opengemaakt bekeken en wordt er gelijk een eerlijk helder overzicht gegeven van wat je als klant kwijt bent voor een eventuele reparatie. Nu hanteert hij een uur tarief van 80 euro Exclusief btw maar voor dit bedrag krijg je echt hele hele goede service/communicatie en krijg je topwerk tot perfectie afgeleverd.

  Zo is mijn snowwolf barret m99 omgetoverd tot een echte Heckler en Koch Barret m99 maar daar vertel ik in de review voor voor deze replica meer over.

  Al met al:
  Prijs 8
  Communicatie 9
  Resultaat 10
  Transparantie 10
  Service 10

  Eindoordeel:
  Dikke vette aanrader voor als je custom handmade onderdelen wilt van echt vuurwapen staal :)
   

Deel Deze Pagina